Lisää video

Löysitkö kiinnostavan virtuaalikokoonpanon videon? Lisää se Virtuaalikuoro.comiin!

Mikä on virtuaalikokoonpano?

Virtuaalikokoonpano on joukko ihmisiä, jotka musisoivat yhdessä, vaikka voivat fyysisesti olla kaukana toisistaan. Toisin sanoen videolla yhdessä soittavat tai laulavat muusikot ovat soittaneet tai laulaneet oman osuutensa itse valitsemastaan paikasta, esim. omasta kodistaan käsin. Katso mallia Virtuaalikuoro.comin musita videoista.

Millaisia videoita voin lisätä?

Toistaiseksi Virtuaalikuoro.comiin voi linkittää vain YouTubessa ja Facebookissa olevia videoita. Videon tulee myös täyttää virtuaalikokoonpanon tunnusmerkit (kts. Mikä on virtuaalikokoonpano?). Kaikki lisätyt videot tarkastetaan ennen niiden julkaisemista. Videon tai videolla esiintyvän tekijänoikeuksien alaisen materiaalin omistaja voi milloin tahansa pyytää poistamaan upotuksen Virtuaalikuoro.com sivulta lähettämällä siitä kirjallisen viestin osoitteeseen virtuaalikuoro@aventur.fi.

Miten lisään?

Kopioi videon url-osoite kokonaisuudessaan sille tarkoitettuun kenttään. Anna osoite muodossa:
https://www.facebook.com/artisti/videos/123456789876543/
https://www.youtube.com/watch?v=abcde123456

Anna alla olevalla lomakkeella lisäksi esittäjätiedot, videolla esiintyvän kappaleen nimi sekä kategoria, johon video parhaiten sopii. Valitse se kategoria, joka on videolle omasta mielestäsi sopivin.

Uusimmat

Viimeisimmät Virtuaalikuoro.com -palveluun ladatut muiden virtuaalikokoonpanojen videot

Luotan pohjoiseen maahan - Savukosken kuoro

Shallow - Kipinät

Döpt i Kyro älv - Svenskfinlands största virtualkör