#LauluAuttaa

Lähde kanssamme auttamaan lapsia ja nuoria. Virtuaalikuoron ja Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry:n yhteiskampanja, #lauluauttaa, kerää varoja suomalaisten lasten ja nuorten harrastusten tukemiseksi. Jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus harrastaa ja kokeilla uutta, riippumatta siitä perheen tuloista. Me kuorolaiset jos ketkä tiedämme, miten tärkeää on saada toteuttaa itseään ja tuntea kuuluvansa jonkin.

Joulu tulossa ja asiakaslahjoihin normaalisti varattava budjetti päätetty lahjoittaa tällä(kin) kertaa hyväntekeväisyyteen? Ennakkoon loka-marraskuun 2021 aikana kampanjan lahjoittajiksi lähteneet yritykset ja yhteisöt saavat oman tervehdyksensä kampanjan Virtuaalikuorovideon yhteyteen.

Kaikkien apu on tärkeää. Virtuaalikuoron videon julkaisun yhteydessä joulukuun alussa avautuu myös Hopen kampanjalle kohdennettu sähköinen lahjoituslipas. Lahjoituslippaan kautta kaikki halukkaat voivat lähteä mukaan tukemaan lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa ja kokeilla uutta.

Miten toimin?

Ennakkolahjoitus – loka-marraskuu
(yritykset ja järjestäytyneet yhteisöt)
 1. Ilmoita loka-marraskuun 2021 aikana halukkuudestanne lähteä kampanjan lahjoittajaksi joko oheisella lomakkeella tai lähettämällä viestiä virtuaalikuoro@virtuaalikuoro.com tai eveliina.hostila@hopeyhdistys.fi.
 2. Hope - Yhdessä & yhteisesti ry toimittaa laskun haluamallanne summalla.
 3. Lähetä yrityksesi logo ja lyhyt (enintään 55 merkkiä) tervehdys 26.11. mennessä osoitteeseen virtuaalikuoro@virtuaalikuoro.com
 4. Haasta myös muut mukaan auttamaan.
 5. Jaa videota omissa kanavissasi sen julkaisun jälkeen. Julkaisu tapahtuu Virtuaalikuoron YouTube ja Facebook kanavilla joulukuun alussa. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.
 6. Jännitä kanssamme 22.12. sulkeutuvan kampanjan keräyssumman lopputulosta.
Lahjoituslipas – joulukuu
(yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt)
 1. Liity Virtuaalikuoron Facebooksivun seuraajaksi
 2. Odota videon julkaisua ja sen yhteydessä avautuvaa lahjoituslipasta. Video ja tiedot julkaistaan Virtuaalikuoron Facebook kanavalla joulukuun alussa.
 3. Videon julkaisun jälkeen tee lahjoitus videon yhteydessä ilmoitettavan sähköisen lahjoituslippaan kautta.
 4. Jaa videota omissa kanavissasi ja haasta myös muut mukaan auttamaan.
 5. Jännitä kanssamme 22.12. sulkeutuvan kampanjan keräyssumman lopputulosta.
Lahjoitamme osan konserttien lipunmyyntituotoista - marras-joulukuu
(kuorot, yhtyeet ja orkesterit)
 1. Ilmoita halukkuudestanne lähteä kampanjan lahjoittajaksi lähettämällä viestiä virtuaalikuoro@virtuaalikuoro.com. 3.12. mennessä ilmoittautuneet saavat logonsa mukaan kampanjan Varpunen jouluaamuna -musiikkivideoon. Kampanjaan mukaan lähteminen onnistuu myös tämän jälkeen.
 2. Kerro yleisöllesi, että olette mukana #lauluauttaa -kampanjassa ja lahjoitatte valitsemanne osuuden tai summan lipunmyyntituotoista keräykseen.
 3. Tilitä lahjoitus sähköisen lahjoituslippaan kautta konserttien jälkeen, kuitenkin viimeistään 21.12.
 4. Jännitä kanssamme pari 22.12. sulkeutuvan kampanjan keräyssumman lopputulosta.

Ilmoittaudu mukaan

Laskutustiedot